Makkarin freesi ilme

Kyllä, kyllä, KYLLÄ!

Loputtoman nalkutuksen jälkeen sain tänään tahtoni läpi, ja mies siirsi telkkarin pois makuuhuoneesta. (Nyt se tosin möllöttää eteisessä, mutta, noh, vieköön äijä sen siitä joko alakerran varastoon tai kierrätyspisteeseen, kunhan se on poissa silmistä ensi viikon loppuun mennessä. Muuten voi telkkarin mukana lähteä koko mies.)

TÄMÄ KEKKOSEN AIKAINEN PASKAKASA EI MIELLYTÄ.

Makkarin johtokaaos toki odotteli yhä entisellään:


Tuumasta toimeen. Purin ensin helposti irtoavat osat lakanoille:


Ja sitten jäi jäljelle tämä, jota pidin aiempaan nähden jo huomattavana parannuksena:


Sen jälkeen vuorossa oli hyllyjen siirtely, jotta niiden taakse kertynyt infernaalinen pöly pääsi imurin kitusiin. Sitä seurasi hyllyn pyyhkiminen puhtaaksi, leditarranauhan liimaaminen hyllyn takareunaan ja lopuksi kaikkien kuvassa näkyvien johtojen sijoittelu hyllyn ja seinän väliseen rakoon siten, etteivät ne pilaa herkkää sisustuksellista silmääni.

Siitä päästiinkin sitten jo tähän, mitä nyt taisin unohtaa liimata leditarran ennen kuvan ottamista:


Hain vielä paikalle viherkasvin, jo aiemmin esittelemäni taulut (Espoo-taulu jää vielä odottamaan oikean kokoisten kehysten hankkimista, mutta itse asiassa pidän yllättävän paljon tuosta tämän hetkisestä kombinaatiosta) ja miniakvaarion:


Koska värit vähän vääristävät, tässä vielä tarkempi kuva tuosta pikkupurnukasta:


Aiemmin tasolla olleen tuulettimen siirsin omalle yöpöydälleni, ja miehen Google Home -härpättimen miehen yöpöydälle, lampun päälle. Lampusta tosin tahdon eroon, sillä se on mielestäni karmea, mutta menköön tuossa nyt toistaiseksi.


Niin, tosiaan. Onhan meillä edelleen laatikollinen johtoja, sillä kaikki nuo elektroniset vimpaimet niitä kaipaavat. Ajattelin kuitenkin hankkia niitä varten läpinäkymättömän boksin - eri vaihtoehdoista postausta myöhemmin.

All in all: kun muovilaatikko vaihtuu astetta siistimpään, koen makkarin pääsevän jo liki zeniläiseen tilaan. Kokonaiskuvaa en huoneesta näin iltamyöhään saa, mutta jos huomenna auringon paistaessa sellainenkin onnistuisi.

-M

Comments

Suosituimmat postaukset

Projekti akvaario: Vuosi tankin elämää

Eteisen kippo: päivitys, osa I

Posti toi perheenlisäystä